Pier 19 is een grafisch ontwerpbureau dat op 1 januari 1998 is opgezet door Theo Snoek en Petra van Gils. Voorheen waren we collega's, werkend op de studio van een consultancy-bedrijf. Vanuit die samenwerking hebben we besloten te verzelfstandigen. Nog altijd zijn we een goed op elkaar ingespeeld team. Er wordt hard gewerkt maar ook op z'n tijd flink gelachen. We zijn bewust 'klein'. Zodoende zijn de lijnen lekker kort, houden we controle over het verloop en de kwaliteit van onze opdrachten en kunnen we snel schakelen. 

Wat maken we?
Denk bijvoorbeeld aan ontwerp en opmaak van flyers, posters, rapporten, brochures, insteekmappen met productbladen, logo's en huisstijlen, rollup-banners, beurswanden, navigeerbare- en invulbare pdf's. Maar ook aan reclamedoeken, project ontwikkelborden, vlaggen, stickermateriaal en gepersonaliseerde mailings.
En verder?
Graag denken wij mee over welk middel het handigst ingezet kan worden om uw product of project onder de aandacht te brengen. Daarbij houden we rekening met de eventuele vertaling naar reproductie en uiteraard de kosten die het met zich meebrengt. Meestal regelen we het hele traject: van ontwerp/opmaak tot en met de aflevering van het eindproduct. Zodoende is de kans op ruis nihil; wij zijn het aanspreekpunt en we houden gedurende het hele traject de vinger aan de pols.
Door onze lange ervaring is er een netwerk van vakgerelateerde professionele mensen en bedrijven om ons heen ontstaan die we kunnen inschakelen als dat gewenst is. Het spreekt voor zich dat zij dezelfde kwaliteit hanteren als wij.
Onze sterke punten 
-  Praktisch, snel en oplossingsgericht
-  Flexibel, nuchter en creatief
-  Gestructureerde aanpak
-  Goede vertalers van huisstijlrichtlijnen
-  Werkend met korte lijnen
naar boven